Blog berichten

Lees gezellig verder...

Ik neem jullie graag mee in een reis door de mooie karaktereigenschap hoogsensitiviteit door middel van mijn blogberichten. In de berichten ga ik dieper in op verschillende vraagstukken. Hier worden veel gestelde vragen beantwoordt in de vorm van een makkelijk leesbaar bericht. Ook geef ik tips & tricks hoe het beste om te gaan met hoogsensitiviteit bij kinderen.

Ik hoop dat mijn berichten met net zo veel plezier gelezen worden als dat ik ze schrijf. Als het vraagtekens geeft of als jullie opmerkingen hebben dan hoor ik deze graag via het contactformulier.

blog
Prikkels

Prikkels

Prikkels en kinderen is een bijzondere combinatie. Het is fijn om te weten wat welke prikkel doet bij je kind zodat je er samen goed mee om kunt gaan.

Lees meer...

Leuk dat je reageert...

%d bloggers liken dit: